Apocalypse Now

Lt. Col. William Kilgore sez: “Do you smell that? Chocolate, son. I love the smell of chocolate in the morning. It smells like… Victory.”

Het is wetenschappelijk bewezen: katten imiteren instinctief het gedrag en de bewegingen van hun baasjes. Op spontane en vrijwillige basis kopiëren ze die, ook al betekent dit dat ze geen beloning krijgen, ontdekten onderzoekers. De beloning is voor het baasje.

9 responses

  1. Wiske, zie jij Herman al staan genieten van de geur? Ikke niet, volgens mij zijn die dingen al op voor ze nog maar enige geur kunnen verspreiden 🙂

    • Misschien een gat in de markt voor de Air Wick Classic Elektrische geurverspreider…?? Een aromatherapie met chocolade-geuroliën, ontworpen om uw stemming aan te scherpen. U geniet continu van een heerlijke chocoladegeur in de door u gewenste intensiteit.

  2. Ik denk wel dat ze zullen op zijn! Ik heb er zondag eentje (ja maar eentje, het was nog in de voormiddag) gesnoept en toen waren er nog 3 denk ik, of er zouden er nieuwe moeten zijn!!

    • Baasje heeft nog een zakje (dat niet open is geweest) klaar staan. Zaterdag en zondag zijn er dus spekkies (met nieuwe Nespresso-smaken, kado van AW).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: