Light

(Nog) Geen spekkie voor Bowie’s bekkie. Bowie is niet wild van zijn nieuwe voeding. Misschien te begrijpen als je voor de 5de keer andere brokjes voorgeschoteld krijgt. In feite krijgt hij dezelfde voeding, Specific FCD Crystal Prevention, maar nu in de Light vorm. Deze dieetvoeding bevat een verlaagd energiegehalte waardoor het ideale lichaamsgewicht van de kat makkelijker te handhaven is. Tevens bevat FCD-L een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren om de huid, vacht en gewrichten extra te ondersteunen.

Ingrediënten: Maïseiwit, tarwe, dierlijk vet, vismeel, eieren, maïs, rijst, aardappeleiwit, mineralen, gehydrolyseerd kippen- en kalkoeneiwit, vitamines en spoorelementen, cellulosepoeder, methionine, plantago psyllium husk, taurine, bietenpulp, Yucca extract, zonnenbloemolie, anti-oxiddanten. Bevat geen synthetische geur- en smaakstoffen.

Als je het bovenstaande leest, dat kan toch niet slecht zijn? Nu ja, voorlopig wordt het een mix van de 2 voedingen om geleidelijk over te schakelen naar de FCD-L.

7 responses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: