The Last Seduction

Comfort home made. Ik ben verleid. Ik ben verleid door een Tupperware-consulente. Ik ben verleid door een Tupperware-consulente om een grote bestelling te plaatsen. Aangezien ik niet meer alleen ben en alleen woon moet ik mijn keuken upgraden. Bowie was in de wolken en moest al die nieuwe drink- en eetkommen controleren.

En nu moet dit materiaal nog gebruikt worden. Misschien eens naar ‘Dagelijkse Kost’ kijken van Jeroen Meus? Die kerel tovert elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Ik heb vorig jaar zijn uitzending ‘Plat Préféré’ over Johnny Cash gezien op Canvas. Dat was boeiende en interessante televisie. Of neen, misschien toch maar voor ‘Nigella Bites’ gaan… Maar ja, die kan dan weer volgens de kenners niet koken, as if I give a damn.

Maar in feite heb ik een grondige hekel aan al die kookprogramma’s op tv. Oké…??

7 responses

  1. Bowie en zijn baasje hebben een goed keuze gemaakt om voor M. haar tupperware te kiezen. Het is echt super leuk materiaal.
    Dus Herman begin maar te koken en bakken voor ons 🙂 !!!!

      • Zeg brotje, Jeroen, is wel voor de moment the best there is wat kook programma’s betreft, daar kan je zeker nog tips van opdoen, want koken kan je al. Dat heb ik al dikwijls kunnen proeven op zondagen…!!!

  2. “… ik kijk graag naar het kookprogramma van Nigella Lawson, die er zelf al even smakelijk uitziet als de gerechten die ze bereidt.” 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: