Shake it Baby!

Shake, Rattle & Roll. Misschien één van mijn 1000 Awesome Things? Gaan winkelen maar eerst langs de milkshake bar rijden om een banaanmilkshake te kopen. Awesome!

Vier schitterende cd’s gekocht. CD’s die mijn broer ook zou gekocht hebben. En goed gevonden zou hebben. No doubt about it. Play it loud for big bro’!

En geniet van het warme weer. Nu! Nu, zolang het nog mogelijk is. Neem Mrs. Jones als voorbeeld. Tuinmeubels terug buiten. Steek die BBQ aan. En relax. Doen! Tot hoe laat zou de milkshake bar open zijn…??

This is where it gets good. Isn’t life grand? Sometimes…

7 responses

  • Helaas pindakaas, shake was al op toen ik aan de supermarkt aankwam.

   In de supermarkt was een stand met gratis ijskoffie van Douwe Egberts. Twee smaken: Ice Cappuccino en Ice Macchiato. Tot mijn verbazing allebei heel lekker (maar niet hemels) en ook gekocht.

 1. Indien niet duidelijk of als er interesse zou zijn betreffende de cd’s:
  1. Eels: Tomorrow Morning
  2. Tired Pony: The Place We Ran From
  3. Isobel Campbell & Mark Lanegan: Hawk
  4. Arcade Fire: The Suburbs

  Effe google’en voor info, en dan naar de iTunes Store (zelfs Bowie doet het) of naar je platenboer. Kopemans! 1, 2, 3 en 4 ook maar. 😉

  • Eels was ook het beste wat ik op Pukkelpop heb gezien. Mr. E en zijn mannen met baarden kwamen, zagen en overwonnen! 🙂 Nadat hij afscheid had genomen van het publiek kwam hij zelfs nog even teruggelopen om met de band mee te zingen omdat hij het zo plezant vond en nog even wou doordoen. Was een sfeervol, maar opgewekt optreden.
   Moest toen ook nog denken aan onze pa. Hadden enige maanden terug nog een (tijdelijke) uitwisselactie van eels-cd’s gedaan.

   • Ik weet het… Ik heb er ook nog aan gedacht. Ook als ik vrijdag de nieuwe eels-cd ging kopen.
    Ik vond het ergens wel grappig dat uwe pa eels nogal vrij laat ontdekte (omdat Mr. E plots een heel lange baard had…??). 😉 Wij waren al fan van de eerste eels song!

    Ik vind het ook plezant dat de 3de cd van de eels-trilogie (afgelopen jaar) weer wat vrolijker is. Ofschoon ik de weemoedige eels-songs vaak de beste vind. Maar vanaf nu hebben eels-cd’s voor mij een groot big bro’ gehalte, (vooral de laatste 2).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: