El Modesto

Bezoek! Gisteren hebben Bowie en ik van 19 u tot klokslag 22 u buiten gezeten. Gewoon genieten van onze eerste vakantie-avond. En we hebben al onmiddellijk bezoek gekregen. Het kleine rosse katertje van de buren, Modest, kwam met Bowie spelen.

Aanvankelijk bekeek Bowie zijn nieuwe buurkatje van op een afstand en met argwaan. Er was wel wat interesse maar spelen zat er nog niet echt in. Modest wou wel, die moesten we tegenhouden.

Na een 10-tal minuten kwamen ze dichter bijeen. Maar toen legde Bowie zijn oortjes plat naar achter en begon hij agressief te miauwen. Vreemd, want dat had ik poesmans nog nooit horen doen. Einde van de speeltijd dus. Ik vrees dat Modest een andere opvang moet gaan zoeken voor de vakantie!

9 responses

  • Ja, ‘t was eigenlijk wel schattig die 2 bijeen. Ik heb wel de indruk dat Modest een ADHD-katje is. Nooit zo’n levendig, wild en speels katje gezien…

 1. Ja dat is waar Joke, brotje is die tijd al vergeten.
  Van wie is Modest? Van Wim en Audrey? Grappig poesje!

 2. Schattig beestje! En hij is zijn tuigje al gewoon precies …

  Dat spelen met elkaar komt nog wel! Net iets te warm waarschijnlijk op dit moment, niet?

  • Misschien wel ja… Je merkt nu ook heel duidelijk aan Bowie dat die de warmte/hitte voelt. En het lijkt wel of ie een naaktkat wil worden! Ik denk dat poesmans volgende week geen pelsje meer heeft… 😉

 3. Ohh zoooo schattig!
  Misschien heeft Modest wel helemaal geen ADHD maar wil hij gewoon dat Bowie op zo’n kort mogelijke tijd alles vertelt wat hij al weet. Want Modestje loopt hem wel knap achterna he ;-)!
  Als Bowie zo’n last heeft van de warmte, dan moet je misschien een zwembadje kopen met visjes in zodat hij hierin kan afkoelen en nog wat met de visjes kan spelen.
  En dan kan baasje ineen keer ook met zijn voeten hierin zitten tijdens zijn verlof!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: