Picking up the thread

Het wil maar niet lukken. Bowie zit nu al weken op 5.9 kg. En ik wil zo graag dat poesmans 6 kg zwaar zou zijn. Het lijkt of Bowie, net zoals Oskar Matzerath uit ‘Die Blechtrommel‘, besloten heeft van niet meer te groeien. Met Actimel lukt het ook niet. Maar ja, ik had te laat door dat ik de 0.1% Fat Free versie gaf. Misschien eens een groeihormoon scoren via internet? Of wat roze korrel gaan halen bij mijn vader? Of neen, wacht even… Joke! Die is een specialiste i.v.m. mest- en groeistoffen!

9 responses

 1. Moet ik dat persoonlijk nemen dat Joke een specialiste is in groei- en meststoffen??? 😉

  Toegegeven, ik weeg juist ietsjes te veel en heb aanleg voor een buikje, …

 2. Inderdaad, vraag het eens aan ons Joke, die heeft een malthezer die …kg? weegt(ik zou het ni durven zeggen hoeveel zijn gewicht is). Awel, mijn malthezerkes die wegen een pak minder, Ginny 6kg en Oushi 4.300kg. Dus ons Joke weet misschien wel raad voor die 100 grammekes!
  😉

 3. ZEG PESTKOPPEN!!!!!!!

  Door teveel meststoffen moet onze gazon nu twee keer per week afgereden worden. In`t vervolg lees ik wat er op de doos meststof staat voor ik eraan begin 😉 .

  Voor de rest verzorg ik mijn man en diertjes met de nodige liefde en de kilootjes komen vanzelf 🙂 .

  • De pastasaus van Joke is in ieder geval mega super lekker! Daar kan ik van meespreken… En naar ‘t schijnt lusten de poezen ook wel de smeerboter en de chocopasta! 😉

 4. Wel Joke, Seb verwennen is één ding, maar meststoffen toedienen? Heu, arm Sebke. En ik dacht altijd dat hij te veel at.
  Ik krijg overigens nooit zuivelproducten. En ik weeg ook zeker niet zo veel. Hoeveel wel. Dat zeg ik lekker niet, dat is het voordeel van een prinsesje te zijn. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: