Changes1Bowie

Mr Bowie (r)

Mr Bowie (r)

Vandaag naar (zieke) Joke & Seb geweest, of neen, eigenlijk naar Bowie, (sorry Joke…). Poesmans is 1 maand oud en het was bijna een maand geleden dat ik hem gezien had. Inmiddels zijn de 5 kittens zo mooi geworden. En mama Pritty zorgt met veel liefde voor haar kroost. Had ik al gezegd dat Bowie 3 zusjes en 1 broertje heeft? Helaas pindakaas, ik ben de namen weer vergeten…(Joke…help!).

Het leuke was dat alle kittens bijna onmiddellijk naar me toekwamen. Alleen als ik Bowie wou fotograferen dook hij weg, deed hij zijn oogjes dicht of stak hij zelfs zijn tong uit, (zie foto). Alleen jammer dat poesmans pas in augustus bij mij intrekt. Uiteindelijk moest Seb de hond Benji op me afsturen om me uit hun woning te krijgen…(just kidding).

Hoera hoera! Vandaag is het design-bed voor Bowie aangekomen. Maar hierover later meer…En ook over Ushi (grandma) en over Storm (dad) en over… So keep droppin’ in folks!

Purr purr to Joke & Seb

4 responses

 1. Hallo,
  Heb je blog via de mama van Joke. Bij ons komt het zusje van Bowie wonen. Wij hebben haar Tippy genoemd omdat ze een wit driehoekje boven haar neusje heeft.Wij tellen ook af tot onze kleine spruit bij ons kan komen wonen.

  groetjes

  • Nicole,
   Welkom op de ‘Hands on …’-blog. Dit was een aangename verrassing om een ‘adoptieouder’ van de kittens van Pritty tegen te komen! Tippy is ook een heel mooie naam voor een lief poesje. Eigenlijk zijn ze alle 5 wel ongelooflijk schattig, niet?
   Ik denk dat ik voor de eerste keer in mijn leven wou dat het al augustus was… 😉

 2. Hey Herman,

  Schonen blog!!!!
  We zijn echt blij dat den Bowie naar jou mag komen, dat beestje gaat rot verwend worden!!

  Zijn broertje noemt Flo en de zusjes gaan Lewis, Tippy en Ukkepuk noemen.

  Daarnet waren ze weer alle vijf aan het rond trippelen, echt mooi. 🙂

  • Joke!
   Godmother of Pritty…I’m not worthy…I’m not worthy. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Bowie gekozen heb. Moet één van de leukste beslissingen zijn die ik sinds lang heb genomen. En dit allemaal door die desktop-foto van Pritty op jouw pc…Had ik die niet per ongeluk gezien was Bowie misschien nooit hier geraakt… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: